layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider
Hosszú távú stratégiai együttműködés
Bővebben
layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider
Kiszámítható kockázatvállalás
Bővebben
layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider
Szinkrontolmács a forrásteremtésben
Bővebben

Ügyfeleink eredményei

Ügyfeleink eredményei közül bemutatunk több stratégiai projektet, és az azokban való teljes körű közreműködésünket és további együttműködő partnerségeinket. Ugyanitt megtekintheti teljes körű referencia listánkat.


Évenként több mint 20-30 pályázatot adunk be, és párhuzamosan szinte ugyanennyi projekt elszámolásában veszünk részt. A beadott pályázatok 95-98%-a nyertes

2019

Megbízó: HOT& COLD Therm Kft.
Pályázati konstrukció: GINOP-2.1.2-16 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében
A pályázat címe: Anyagvisszanyerés használt gumiabroncsból intelligens vízsugár-technológiával
Támogatási összeg: 196.027.352 Ft/98.013.677 Ft (Projekt költség: 356.413.368 Ft)

A 2016-ban elindított gyakorlati szakképző központ sikeres működtetésével a cég hozzájárult a szakképzett munkaerő létszám növeléséhez a régióban, sőt a saját humán erőforrás állományát is stabilizálni tudta. Ennek köszönhetően tevékenységi körét továbbfejlesztette, és tovább tudott lépni a nagy nyomású folyadéksugaras technológia rendszerek alkalmazási területein. Megvásárolt egy találmányt gumiabroncs granulátum finomőrlésére, és arra alapozva további új technológia sor és berendezések prototípusának kifejlesztésére adta be támogatási kérelmét a hitellel kombinált K+F pályázati konstrukcióban. A projekt során a feltalálókkal együttműködve, őket K+F mérnökként alkalmazva fejleszti ki a cég a használt gumiabroncs újrahasznosítási eljárást és új technológiáját. Cégünk stratégiai tanácsadással támogatja a céget a fejlesztéseiben 2016. eleje óta, részt vesz nem csak a stratégia kialakításában, hanem a hozzá kapcsolható különböző források tervezésében és lehívásában. Segíti a céget a pályázatok generálásában, beadásában és elszámolásában, biztosítva a támogatások és a hitel maradéktalan lehívását. A folyamatos pályázati audit eredményeképp a különböző kötelezettségek betartását oly módon sikerült integrálni a cég ügymenetébe, hogy azok napi szinten teljesíthetőek legyenek, és egyúttal beleilleszkedjenek a cég rövid és hosszú távú céljaiba.

Megbízó:

STEEL-BUILDING Fémtechnikai és Kereskedelmi Kft.

Pályázati konstrukció:

Egyedi miniszteri döntéssel nyújtható tanműhely-létesítési támogatás

Támogatási összeg:

128.596.679 Ft (Projekt költség: 176.416.000 Ft)

A STEEL-BUILDING Fémtechnikai és Kereskedelmi Kft. fémipari termékek-, szerkezetek gyártásával, komplett könnyűszerkezetes acél épületek kivitelezésével, tervezésével, illetve raktári állványrendszerek gyártásával foglalkozó vállalkozás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Balkányban. Az elmúlt években tapasztalt szakképzett munkaerőhiány, ugyanakkor a cégnél meglévő szakmai tapasztalat alapján döntött úgy Megbízónk, hogy a duális képzéshez kapcsolódva, gyakorlati tanműhelyt hoz létre telephelyén. A Kft. menedzsmentje megkereste cégünket, és a közös munka eredményeként egy 40 fős gyakorlati képzőhely létrehozása valósul meg lakatos, hegesztő, CNC gépkezelő és gépi forgácsoló szakképzésekben. Cégünk folyamatos segítséget nyújtott Megbízónk részére a támogatást nyújtó szervezetekkel való egyeztetéseken. Az innovációs és technológiai miniszter részére benyújtottuk a szándéknyilatkozatot, majd a támogatási kérelmet, illetve részt vettünk a támogatási szerződés megkötésében. A gyakorlati tanműhely 2019 nyarán készül el. Ezután kerül sor az elszámolásra, a megnyert támogatás teljes körű lehívására, melyet szintén az Act Partner Stratégia Kft. végez.


2018

Megbízó: ZKI Zöldségtermesztési Kutató Intézet Zrt.
Pályázati konstrukció: GINOP-2.1.2-16 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében
A pályázat címe: Korszerű és piacképes új magyar zöldségfajták nemesítése
Támogatási összeg/Hitel: 104.117.081 Ft/52.058.542 Ft (Projekt költség: 297.477.384 Ft)

A cég újabb kutatás-fejlesztési projektjében további 6 új magyar zöldségfajták nemesítését végzi el, melyek nemzetközi szinten is újdonságértékkel bíró, magas értéket képviselő piacképes agrár-élelmiszeripari termékek lesznek.

Cégünk a hitellel kombinált pályázati konstrukcióban nem csupán a tervezési fázisban és a pályázat összeállításában nyújtott segítséget a kutatóintézetnek, hanem végig részt vesz a projekt megvalósításában, a támogatás és a hitel teljes körű lehívásában.


2017

Megbízó: SZUPRÍM Nyílászáró Kft.
Pályázati konstrukció: GINOP-1.2.2-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása
A pályázat címe: A SZUPRÍM Nyílászáró Kft. kapacitásbővítő beruházása Bonyhádon
Támogatási összeg: 38.442.060 Ft (Projekt költség: 76.884.120 Ft)  

A magyar tulajdonú családi kisvállalkozás sikerrel valósította meg a kapacitásbővítéséhez szükséges eszközbeszerzéseit, melynek köszönhetően a cégben gyorsabbá vált a gyártási folyamat, és a termelés magasabb automatizáltsági foka is biztosítva lett. Cégünk végig támogatta a vállalkozást a projekt generálásától az utolsó támogatási részlet lehívásáig.

 

Megbízó: Pellet-Táp Kft.
Pályázati konstrukció: GINOP-1.2.3-8.3.4-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében
A pályázat címe: A Pellet-Táp Kft. fapellet termelésének hatékonyság-növelése és kapacitásbővítése Kölkeden
Támogatási összeg / Hitel: 14.171.516 Ft/28.337.789 Ft (Projekt költség: 47.240.571 Ft)  

A Pellet-Táp Kft. számára sikerült hitellel kombinált pályázati forrást teremteni. Ennek segítségével a vállalat a fapellet gyártó kapacitását tudta bővíteni egy új csomagolótér-, illetve tároló megépítésével, valamint új gyártósor beszerzésével.

Cégünk ennél a projektnél is ellátja a projektmenedzsmenti feladatokat: az elszámolás teljes lebonyolításától, a támogatás és a hitelösszeg lehívásától kezdve a fenntartási időszak végéig.


2016

Megbízó: HOT & COLD THERM Kft.
Pályázati konstrukció: Egyedi miniszteri döntéssel nyújtható tanműhely-létesítési támogatás 
Támogatási összeg: 150.798.576 Ft (Projekt költség: 225.949.320 Ft)

A HOT & COLD THERM Kft. épületgépészeti szereléssel, építőmesteri kivitelezéssel, mérnöki elemzéssel és műszaki tanácsadással foglalkozó vállalkozás Tiszalökön. A munkaerőpiacon tapasztalt szakemberhiány, valamint a már meglévő képzési tapasztalat alapján úgy döntöttek, hogy a duális képzéshez kapcsolódó szakmai tanműhely létrehozását valósítanák meg.

Megbízónk ezen ötletével kereste meg cégünket, és kezdtük meg a közös munkát.

Az együttműködés során egy 60 fős gyakorlati képzőhely létrehozását segítettük elő, melyben 7 féle gyakorlati szakképzés oktatását kezdték meg.

Cégünk folyamatos segítséget nyújtott Megbízónk részére a támogatást nyújtó szervezetekkel való együttműködésben. Összeállítottuk a szakképzésért és felnőttképzésért felelős miniszter felé benyújtandó szándéknyilatkozatot, majd a támogatási kérelmet, részt vettünk a támogatási szerződés megkötésében, és a tanműhely létesítés során a kapott támogatás teljes körű elszámolásában.

A több éves munka eredményeképp a HCT Szakképzési Center megnyitó ünnepségére 2017. június 20-án került sor, melyen a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal képviselői is jelen voltak. Az átadó ünnepséget Cseresnyés Péter a Munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár nyitotta meg, lásd az sajtóban megjelent ismertetőt a következő linken:

http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/munkaeropiaci-es-kepzesi-allamtitkarsag/hirek/tanmuhely-epult-tiszalokon-60-tanulo-kepzese-kezdodik-szeptembertol

Együttműködő partnerség:

Nemzetgazdasági Minisztérium, Szakképzésért és Felnőttképzésért Felelős Helyettes Államtitkárság, Képzésfejlesztési és Intézményfelügyeleti Főosztály

Cégünk a beruházást és munkahelyteremtést ösztönző képzési támogatásért és a középfokú duális képzés fejlesztéséért felelős kormányzati szervvel folyamatosan együttműködik ügyfelei képzési, valamint tanműhely-létesítési és fejlesztési projektjeinek előkészítése és megvalósítása során. Az elmúlt évek alatt kialakított aktív és jó együttműködésnek köszönhetően cégünk külső szakértő tanácsadó cégként rész vett az egyedi képzési, valamint tanműhely-létesítési és fejlesztési támogatási konstrukció elszámolási útmutatójának összeállítása során a minisztériumi és szakértői egyeztetési és véglegesítési folyamatokban.


2015

Megbízó: F&R Partner Sütőipari és Kereskedelmi Kft.
Pályázati konstrukció: KMOP-2013-1.2.1/B - Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára
A pályázat címe: Az F&R Partner Kft. sütőipari technológia fejlesztése
Támogatási összeg: 109.796.126 Ft (Projekt költség: 219.636.180 Ft)

A sütőipari termékek gyártásával foglalkozó vállalkozás 2013-ban kereste meg cégünket technológiájának fejlesztésére vonatkozó elképzeléseivel. A sikeres pályázati projekt keretében a Megbízónk két termékcsoport-gyártásának továbbfejlesztését valósította meg budaörsi telephelyén: a zsemlemorzsa-, valamint a toastkenyér gyártását. Az elnyert támogatás hozzájárulásával 6 db sütőipari berendezés került beszerzésre összesen 219,6 millió Ft értékben. Az F&R Partner Kft. gépparkjának fejlesztésével sikeresen bővítette meglévő ügyfélkörét. A pályázat megírásától kezdve, egészen a megvalósítás végéig menedzselte cégünk a sikeres projekt megvalósítását, a támogatás maradéktalan lehívását.

Megbízó: BKV Vasúti Járműjavító Kft.

Megbízónk Fejlesztési Programot dolgozott ki a 2015-2020. közötti időszakra, mely a vállalkozás fejlődési lehetőségeit, a fejlesztésekkel kapcsolatos összes optimális forrásteremtési, támogatási lehetőségeit is feltérképezte. A Fejlesztési Program kidolgozására egy munkacsoportot, bizottságot hoztak létre, melynek tagjai a cég saját munkavállalóiból, valamint külsős, különböző szakterületekről felkért szakértőkből kerültek kiválasztásra. Cégünk pályázati tanácsadó szakértő cégként aktív szerepet vállalt a Fejlesztési Program kidolgozása során a pályázati területeket érintő témakörök kidolgozásában és külső ellenőrzési feladatok ellátásában. A Fejlesztési Program kidolgozásába bevont belső és külső szakértők kitűnő együttműködésének eredményeképp a program sikeresen elkészült.


2014

Megbízó: Vodafone Magyarország Zrt.

A Vodafone Magyarország Zrt 2009-ben alakította ki Regionális Ügyfélszolgálati Központját Miskolcon. A sikeres indulást követőn a cég újabb bővítést hajtott végre a városban.  Ennek eredményeképp 240 fővel növekedett a miskolci Ügyfélszolgálati Központ létszáma. A Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatától kapott támogatás hozzájárult a létszámnövekedéshez szükséges irodai területek kialakításához és eszközbeszerzések megvalósításához. Cégünk részt vett a várossal folytatott egyeztetésekben, összeállítottuk a támogatási kérelmet, segítséget nyújtottunk a támogatási szerződés megkötésében, elvállaltuk a megvalósítás során a kapott támogatás teljes körű elszámolását, továbbá felkészítettük Megbízónkat a fenntartási idő alatti kötelezettségekre és monitoringozzuk a fenntartási idő alatt elkészülő jelentéseket.

Megbízó: HÉTRÉT Magyar-Amerikai Művészeti Kft.
Pályázati konstrukció: NYDOP-2.3.1/A-12 – Helyi és térségi turisztikai desztinációs menedzsment szervezetek és turisztikai klaszterek létrehozása és fejlesztése
A pályázat címe: Őrségi örömök
Támogatási összeg: 39.856.811 Ft (Projekt költség: 46.890.366 Ft)

A pályázat kedvezményezettje az Őrség és Vidéke Élmény Klaszter, tagjainak száma: 21, klasztermenedzsmentjét a pályázó Hétrét Kft. látta el. Az Őrségben megvalósult projekt a szezonalitás meghosszabbítására, különböző beruházások megvalósítására és közös marketing tevékenységekre irányult. Az Őrség népszerűsítésére elkészült egy új térségi turisztikai weboldal, helyi termékértékesítési rendszerrel, online fizetési lehetőségekkel, online hirdetési kampányokkal, továbbá 4 nyelvű információs tájékoztató füzetek kerültek kiadásra. Az Őrség természeti adottságainak kiszolgálásához megvalósult egy kerékpárszerviz és kölcsönző kialakítása kerékpárokkal, felépült egy természetes jégpálya, és helyi piacokra kültéri árusító pultok kerültek beszerzésre. A pályázat megírásától kezdődően, egészen a megvalósítás végéig menedzselte cégünk a sikeres projekt megvalósítását, a támogatás maradéktalan lehívását.

Megbízó: James and Tailor Kft. (mint konzorciumvezető)
Pályázati konstrukció: GOP-2011-1.1.1– Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása
A pályázat címe: Hazai nyárfa fajokra alapozott bioetanolgyártás kifejlesztése
Támogatási összeg: 253.462.078 Ft (Projekt költség: 369.072.323Ft)

A kutatás-fejlesztési projekt konzorciumi együttműködés keretében valósult meg a James and Tailor Kft., a Károly Róbert Főiskola és a SZURO-TRADE Kft. részvételével, a konzorcium vezetője a James and Tailor Kft. volt. A fejlesztés célja egy új, nyárfa alapú bioetanol gyártástechnológia kidolgozása volt a 3 partner együttműködésével. Megbízónk a pályázat megnyerése utána kereste meg cégünket, hogy segítsünk a konzorciumnak a projekt teljes körű pályázati elszámolásaiban és a támogatás lehívásában, tekintettel arra, hogy a késői elbírálás a projekt futamidejét jelentősen lerövidítette. Cégünk felmérte a projektet, és elvállalta a konzorcium támogatását, majd végig vitte a projekt teljes körű elszámolási, lebonyolítási feladatait. A tagok, mentesülve a pályázati adminisztráció terheitől, el tudták végezni a rövid határidő ellenére is a kutatási feladataikat, és sikeresen lezárták a projektet.


2013

Megbízó: RB Szolgáltató Központ Kft.

A nyíregyházi bankműveleti központ első sikeres fázisát követően újabb bővülés valósul meg, melynek során több mint 100 fő alkalmazott kerül majd felvételre. A közös stratégiai forrásteremtés újabb eredményeként Megbízónk nyertes képzési projektet fog végigvinni, melynek a célja a bankműveleti központban dolgozó új kollegák továbbképzése. Cégünk nem csak a pályázat készítésében vett részt, hanem biztosítja a teljes körű elszámolási munkákat is a projekt végéig.

Megbízó: AHRS Europe Zrt.
Pályázati konstrukció: GOP-2011-2.1.1/M – Mikrovállalkozások fejlesztése
A pályázat címe: AHRS Europe Zrt. raktárcsarnokának megépítése Mohácson
Támogatási összeg: 10.000.000 Ft (Projekt költség: 23.240.000 Ft) 

Cégünk felmérte, milyen összekapcsolható pályázati lehetőségek vannak a MÜISZ cégcsoport KKV tagjai számára, és több pályázati lehetőséget ajánlott, melyek közül az egyik a mikrohitellel kombinált pályázati konstrukció volt az AHRS Europe Zrt számára. A sikeres pályázat eredményeképp a cég meg tudta valósítani raktárcsarnokának felépítését, melynek során cégünk végzi az elszámolást és garantálja számukra a támogatás lehívását. A további projekt ötletek generálás alatt vannak, de van olyan projekt is, ami már pályázati elbírálási szakaszban van.


2012

Megbízó: Raiffeisen Bank Zrt.

2011-ben a bank úgy döntött, hogy vidéki helyszínen új telecall centerrel fog bővülni. A pénzintézet már a tervezési fázis elején felvette cégünkkel a kapcsolatot. Együttműködtünk a bank belső és külső szakértőivel az új helyszín kiválasztásában, a lehívható munkahely-teremtési támogatások összehangolásában, az ezzel kapcsolatos lokális és felső szintű lobbystratégia kialakításában. A Megbízónk 2012 május végén hivatalosan is bejelentette az új telecall center elindítását Nyíregyházán, melynek során új munkalehetőség jött létre több száz fő, hátrányos helyzetű regisztrált álláskereső számára a hátrányos régióban. A projekt megvalósulását a bank pályázati tanácsadó partnereként segítjük.

Megbízó: Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft.

A cég EKD (Egyedi Kormánydöntés) projekt keretében gipszkarton gyárat épített fel Halmajugrán. Az ország egyetlen gipszkarton gyára azóta is sikeresen üzemel. A projektben többféle változás történt a megvalósítás, sőt a fenntartás során is, ezért több lépcsőben módosítani kellett a támogatási szerződést és le kellett zárni az elszámolásokat. Cégünk a projekt átvizsgálása után megoldásokat tudott javasolni, melynek eredményeképp a támogatási szerződést sikerült levéglegesíteni és összeraktuk a záró kifizetési kérelmet is, melynek eredményeképpen Megbízónk le tudta zárni a projekt elszámolását.

Megbízó: Blaguss Agora Hungary Kft.
Pályázati konstrukció: NFA-2012-KKV Munkahelyteremtő beruházások támogatása
A pályázat címe: Blaguss Agora Hungary Kft. újonnan kialakításra került soproni telephelyének felszerelése gépekkel, berendezésekkel, reklámtáblákkal
Támogatás összege: 4.700.000 Ft (Projekt költség: 15.966.137 Ft)

Megbízónk sikeres és már lezárult telephelyfejlesztési pályázata után (lásd 2010. évi pályázatok között) az elkészült szervizcsarnok további fejlesztési igényeihez különböző pályázatokat vizsgált meg cégünk, és azóta még további 3 sikeres pályázatot menedzseltünk le a cég számára, melyek közül az egyik munkahelyteremtő beruházás megvalósítása volt a szerviz és mosóállások további gépszerzéseire. Cégünk a kisebb költségvetésű projekteket is ugyanolyan gondossággal kezeli a stratégiai partnereinél, hiszen azok ugyanúgy beleilleszkednek a közösen felállított forrásteremtési koncepcióba.


2011

Megbízó: ZKI Zöldségtermesztési Kutató Intézet Zrt.
Pályázati konstrukció: GOP-1.3.1-11/A – Vállalatok technológiai innovációjának támogatása
A pályázat címe: A magba zárt innováció: új magyar piacképes zöldségfajták nemesítése és a nemesítés hatékonyságát fokozó üvegház építése
Támogatás összege: 351.257.325 Ft (Projekt költség: 894.111.451 Ft)

A kutatás-fejlesztési projekt célja a cég már meglévő zöldségfajtáinak továbbfejlesztése, és ennek eredményeként új, versenyképes magyar zöldségfajták nemesítése. Cégünk 2010 óta nyújt komplex pályázati tanácsadást a kutatóintézetnek több konstrukcióban, melyek közül a legnagyobbat emeltük ki, ahol a K+F és beruházási tevékenységek részletes összehangolására volt szükség. A megvalósítás során a projekt teljes körű elszámolási munkáit is cégünk végzi el.

Megbízó: James and Tailor Kft.
Pályázati konstrukció: ROP Telephelyfejlesztés
A pályázat címe: A James and Tailor Kft. új szolgáltató tevékenységének kialakítása, kamionmosó felépítése és elindítása a Polgári Ipari Parkban lévő telephelyén
Támogatás összege: 51.057.783 Ft (Projekt költség: 119.845.566 Ft)

A James and Tailor Kft. még 2010-ben kereste meg cégünket, azóta is folyamatos az együttműködésünk, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy ez már a harmadik nyertes pályázata a cégnek. Az előzőek eszközbeszerzésre és információs technológiafejlesztésre irányultak.


2010

Megbízó: Blaguss-Agora Hungary Kft. 
Pályázati konstrukció: ROP Telephelyfejlesztés
A pályázat címe: Blaguss Agora Hungary Kft. új telephelyének elindítása Sopronban, új irodaépület és szervizcsarnok felépítése, alapinfrastruktúra kialakítása, ezáltal új szolgáltatások és további foglalkoztatások megvalósítása a régióban
Támogatás összege: 88.831.499 Ft (Projekt költség: 222.078.048 Ft)

A középvállalkozás már 2008-ban megkereste cégünket. Az együttműködés elején kisebb támogatásokat tudtunk elérhetővé tenni a számára. Amikor elkezdték tervezni az új telephelyet, a tervezési folyamatnak a legelejétől segítettük a céget, és összehangoltuk a tervezési elképzeléseket a megjelenés előtt álló telephelyfejlesztési pályázat összetett feltételrendszerével. Ennek köszönhetően a cég tudott pályázni, és nyert is. A 222.078.048 Ft összköltségvetésű projekt során épül egy modern szervizcsarnok a buszpark számára, valamint egy korszerű irodaház a foglalkoztatottaknak. A projekt egyedülálló lesz a régióban.

Megbízó: Zöldségmag Kft.
Pályázati konstrukció: GOP-2010-1.3.1/A, 2010 – Vállalati innováció támogatása
A pályázat címe: A Zöldségmag Kft. új tevékenységének elindításával korszerű, a nemzetközi konkurencia kínálatával versenyképes, klímatoleráns, hungaricum zöldségfajták nemesítése, hazai genetikai források felhasználásával
Támogatás összege: 98.651.250 Ft (Projekt költség: 219.228.000 Ft)

A zöldségmagtermeléssel és értékesítéssel foglalkozó cég célja új tevékenységi kör kialakítása volt: eldöntötte, hogy saját maga fejleszt ki új zöldségfajtákat. Cégünk bemutatta nekik az innovációs pályázatot, majd sikerült összehangolni Megbízónk K+F terveit a kiválasztott pályázati konstrukcióval. A nyertes projekt során kifejlesztésre kerülő 4 db új zöldségfajta és hibrid nemesítése hazai, EU és nemzetközi viszonylatban is újdonságot jelent.

Megbízó: BORÓKA HOTEL Kereskedelmi Kft.
Pályázati konstrukció: DDOP-2009-2.1.2. – Szálláshelyek fejlesztése
A pályázat címe: Boróka Hotel felújítása Barcson, kapacitásának bővítése, új szolgáltatások bevezetésével
Támogatás összege: 114.357.250 Ft (Projekt költség: 326.735.000 Ft)

A Boróka Hotel a barcsi kistérség egyetlen 3 csillagos besorolású szállodája, évek óta nagyon elhanyagolt állapotban van. A pályázó cég meglátta a szálloda adottságaiban a turisztikai potenciált, és cégünket megkeresve, lehetősége nyílt pályázati forrás bevonására. A pályázat egy teljes körű, részletes megvalósíthatósági tanulmány beadását is igényelte, amit mi készítettünk el. A nyertes pályázat megvalósítása során továbbvisszük a projekt menedzselését, a támogatási szerződés megkötésétől egészen az utolsó pénzügyi elszámolás leadásáig. Ezzel garantáljuk, hogy a projekt a pályázati konstrukció előírásai és szabályai alapján, valamint a beadott pályázat szerint valósuljon meg, ennek eredményeként a kért támogatás lehívható legyen, a megfelelő ütemezésben.


2009

Megbízó: WESSLING Hungary Kft. és konzorciumi partnerei: Budapesti Corvinus Egyetem, Hagyó Kft., Kokoferm Kft.
Pályázati konstrukció: Nemzeti Technológiai Program 
A pályázat címe: Eredetvédett pálinkák előállításának és nyomon követési rendszerének kutatás-fejlesztése
Támogatás összege: 280.114.000 Ft (Projekt költség: 358.100.000 Ft)

A korábbi nyertes K+F pályázatok partneri együttműködésein alapulva, újabb sikeres pályázati projektet állítottunk össze. A projekt célja, hogy hozzájáruljon a Hungaricum pálinka termékek versenyképességének növeléséhez

Megbízó: Geosan Környezetvédelmi Kft.
Pályázati konstrukció: ROP Telephelyfejlesztés
A pályázat címe: A Geosan Környezetvédelmi Kft. pétfürdői telephelyének fejlesztése, környezeti állapotának és foglalkoztatási helyzetének javítása
Támogatás összege: 52.034.464 Ft (Projekt költség: 104.068.928 Ft)

A kisvállalkozással több éve dolgozunk együtt, nyertes pályázatok és eredményes elszámolások vannak már mögöttünk. A telephelyfejlesztési pályázat megnyerése után, a cég ennél a projektnél is megbízott bennünket a projektmenedzsment tevékenység ellátásával.

Megbízó: Vodafone Magyarország Zrt. 
Pályázati konstrukció: MPA-2009-1 - Munkahelyteremtő beruházások támogatása
A pályázat címe: Regionális Ügyfélszolgálati Központ létrehozása
Támogatás összege: 136.000.000 Ft (Projekt költség: 281.303.557 Ft)

A Vodafone 2009 májusában sikeresen megnyitotta Regionális Ügyfélszolgálati Központját Miskolcon. A képzések és munkahelyek feltöltése május óta folyamatosan zajlik, melynek eredményeként, decemberben már több mint, száz fő alkalmazott került felvételre. A korábbi, közös forrásteremtési stratégiatervezés során, cégünk teljes körű pályázati szolgáltatást nyújtott a 2009-es év során is megbízójának. A kialakított stratégia egyik fontos pillére volt az MPA-1 pályázat benyújtása, melynek nyertes pályázatát és sikeres elszámolását is cégünk készítette el.


2008

Megbízó: Bács-Baromfi Szövetkezet
Pályázati konstrukció: UMVP Állattartó telepek korszerűsítése
A pályázat címe: Bács-Baromfi Szövetkezet biogázüzem létesítése
Támogatás összege: 604.182.962 Ft (Projekt költség: 907.652.682 Ft)

Cégünk mezőgazdasági pályázatok menedzselésében is komoly eredményeket ért el. Az első EMVA pályázati témák között volt az állattartó telepek korszerűsítése, 50-75%-os támogatási intenzitással, de biogázüzemek létesítésére is lehetett pályázatot benyújtani. Felkészítettük egy baromfitartásban érdekelt stratégiai partnerünket, akivel már korábban is sikeresen indultunk pályázaton. Ennek a nyertes projektnek a végrehajtása során mi látjuk el a projektmenedzsment tevékenységeket.

Megbízó: Agruniver Holding Kft. és konzorciumi partnerei: Csuka Gabona Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., WESSLING Hungary Kft., Szent István Egyetem Környezetipari Regionális Egyetemi Tudásközpont, Pannon Egyetem, Debreceni Egyetem.
Pályázati konstrukció: NKTH Nemzeti Technológia Program
A pályázat címe: Élelmiszerbiztonság fokozása gabona alapanyagok mikotoxin szennyezettségének csökkentésével
Támogatás összege: 424.072.000 Ft (Projekt költség: 550.095.000 Ft)

A pályázati projekt összeállítása összefogást igényelt a résztvevő felek részéről, mivel 3 cég és 3 egyetem állt fel konzorciumban a K+F projekt részletes megtervezésére. A sikeres részvétel eredményeképpen a projekt 2011 végéig megvalósul.

Megbízó: Vodafone Magyarország Zrt.

A Vodafone Magyarország Zrt. Regionális Ügyfélszolgálati Központ létrehozásáról döntött, amely 2009-2010 folyamán, Miskolcon kerül kialakításra. Az új központ helyszínének kiválasztásakor meghatározó szempont volt, hogy a Vodafone egy magas munkanélküliséggel küzdő, hátrányos helyzetű régióban teremtsen munkalehetőségeket. Emellett Miskolc város vezetőségének fogadókészsége, az oktatása kiemelkedő színvonaláról ismert Miskolci Egyetem, illetve a Macropolis épületegyüttes kedvező infrastrukturális adottságai is mind szerepet játszottak a város kiválasztásában.

Cégünk a tervezési folyamatok során pályázati stratégiai tervezést készített. A projekt megvalósulását a Vodafone Magyarország pályázati tanácsadó partnereként segítjük.


2007

Megbízó: Budapest Bank Nyrt.
Pályázati konstrukció: MPA-2007-2 - Munkahelyteremtő beruházások támogatása
A pályázat címe: Békéscsabai Bankműveleti Központ bővítési projektje
Támogatás összege: 50.000.000 Ft

A pályázat célja a magas hozzáadott értékű tevékenységek munkahelyteremtő beruházásainak támogatása, melynek során 80 fő hátrányos helyzetű személy munkahelyteremtése valósul meg.

Megbízó: Budapest Bank Nyrt.
Pályázati konstrukció: GOP-2007-2.1.3. - Nemzetközi szolgáltatóközpontok létrehozása, fejlesztése
A pályázat címe: A Budapest Bank Nyrt. Békéscsabai Bankműveleti Központjának fejlesztése
Támogatás összege: 499.751.683 Ft

A Bankműveleti Központ bővítése során a bank továbbra is kiemelt figyelmet fordít a régió hátrányos helyzetű munkavállalóira. A nyertes pályázat során szintén cégünk látja el a projektmenedzsmenti feladatokat. A tavaly először meghirdetett pályázati körnek mindössze 2 nyertes pályázata volt.

Megbízó: Agrogeo Kft. és konzorciumi partnerei: Geosan Kft., Szent István Egyetem, RET és Pilze-Nagy Kft.
Pályázati konstrukció: NKTH, Jedlik Ányos program, 2007.
A pályázat címe: Bioenergia-termelési folyamatokból származó hulladékok, melléktermékek komplex agrár-környezetgazdálkodási célú hasznosítása
Támogatás összege: 298.131.000 Ft (Projekt költség: 377.978.000 Ft)

A konzorciumot vezető kutatás-fejlesztési kisvállalkozással már 3. éve kisebb innovációs pályázati projektekben működtünk együtt eredményesen. Úgy láttuk, eléggé megerősödtek és már elegendő pályázati tapasztalatot szereztek ahhoz, hogy nagyobb kutatási projektben is kipróbálják magukat. Ezért beajánlottuk számukra ezt a pályázati lehetőséget, melyben egy egyetem, két K+F cég és egy gyakorlati alkalmazó cég alkotott konzorciumot. A pályázó kisvállalkozás előtt komoly feladat áll, hiszen most már egy hároméves projekt konzorciumvezetője. Cégünk támogatja őket a projekt megvalósítása során.


2006

Megbízó: Fővárosi Önkormányzat/Fővárosi Szociális Közalapítvány
Pályázati konstrukció: EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmus program
A pályázat címe: Diszkrimináció elleni küzdelem és jogvédelem, jogsegélyszolgálat ösztönzése Budapesten
Támogatás összege: 90.000.000 Ft (Projekt költség: 100.000.000 Ft)

2006 elején hirdették meg első alkalommal az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmus programot (a Norvég Alapokat). A pályázat meghirdetése nem volt széles körű, de cégünknek még sikerült idejében a stratégiai partnereit mozgósítani, és összesen 3 pályázatot nyújtott be már az első körre. 292 pályázatot adtak be, ebből 84 jutott át a formai hibák szűrőjén, és mindössze 12 önálló projekt és 5 pályázati alap projekt nyert. Ez a pályázatunk a nyertesek között volt, a kulturális örökség területén beadott önálló projektünk 20. helyezést ért el és tartaléklistára került.

A pályázatokat komoly előírások mentén, strukturáltan, rendkívül részletesen kellett összeállítani, megvalósíthatósági tanulmánnyal kellett alátámasztani. Értékelésük két fordulóban zajlott: a magyar Nemzeti Fejlesztési Ügynökség tett javaslatot első körben a nyertes projektekre, a második körben a norvég Külügyminisztérium értékelt és hozta meg a döntést.

Cégünk látja el a pénzügyi vezetési feladatokat ebben a nyertes projektben, mely egészen 2011-ig tart. 

Megbízó: Budapesti Szociális Forrásközpont
Pályázati konstrukció: EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmus program
A pályázat címe: Szegénységben élők tapasztalati szakértővé képzése, és ehhez szakemberképzés 3 régióban
Támogatás összege: 352.327 EUR (Projekt költség: 352.327 EUR)

A Norvég Alapok második körére a pályázat már ismert, sőt nagyon népszerű lett. Ebben a beadási körben az 570 benyújtott pályázatból 41 projekt nyert. Cégünknek ebben a fordulóban is volt nyertes pályázati projektje.

A projekt célja, hogy pilot képzésen keresztül létrehozzon egy új szakmát, a "tapasztalati szakértő" szakmáját, megteremtse az alapfeltételeit, kiképezze az új terület képviselőit. Cégünk a projekt belső monitoraként fog tevékenykedni a végrehajtás során.

Megbízó: Budapest Bank Nyrt.

A bank hátrányos helyzetű régióba telepítette bankműveleti tevékenységeit. 2006 júniusában létrehozta Bankműveleti Központját Békéscsabán, ahol a különböző ütemezésű fejlesztések eredményeképpen újabb és újabb üzletágakat tudott létrehozni vagy bővíteni, melynek során kiemelt figyelmet fordított a hátrányos helyzetű munkavállalók munkahelyteremtésére.

Együttműködésünk 2006-ban kezdődött, amikor a bank pályázatot írt ki pályázati tanácsadó cégek számára komplex pályázati szakértelmet igénylő feladatokra, és ezen cégünk nyert. Azóta egy komplex pályázati szolgáltatási csomagot nyújtunk megbízónknak. Ebben különböző támogatási konstrukciók összehangolását, célzott tanácsadást, pályázatok stratégai tervezését, pályázatok beadását, az elszámolások projektmenedzsmentjét végezzük, továbbá részt vettünk a bankon belüli pályázati elszámolási rendszer kifejlesztésében. 2007-től a Bank kérésére a Bankműveleti Központ pályázati tanácsadó cége lettünk, és attól az évtől kezdve már több nyertes pályázaton indultunk.


2005

Megbízó: Törkölykomposzt Kft.
Pályázati konstrukció: Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal által kiírt Innocsekk pályázat
A pályázat címe: Borászati melléktermékek komplex hasznosítása INNODA-008/2005
Támogatás összege: 20.500.000 Ft (Projekt költség: 20.500.000 Ft)

Figyelemreméltó, hogy innovációs pályázatok terén komoly forrásteremtési lehetőségek vannak innovációs projekteket elindító cégeknek, még akkor is - ha mint ebben az esetben történt - egy kezdő mikrovállalkozás a pályázó. A Törkölykomposzt Kft. a megalakulásakor azonnal megkeresett bennünket innovációs elképzeléseivel. Az eredmény: a féléves cég már az induláskor komoly forrást tudott előteremteni a segítségünkkel. A keret a 2005-2007 közötti időszakra 5 milliárd Ft volt, 2008-tól más formában, de újból elérhetőek lesznek hasonló pályázati lehetőségek az egyes régiókban.


2004

Megbízó: A Fővárosi Önkormányzat Tordasi Értelmi Fogyatékosok Otthona
Pályázati konstrukció: Tempus Közalapítvány pályázata
A pályázat címe: Az értelmi fogyatékosok foglalkoztatása a lakószférán kívül - integrált munkahelyek
Támogatás összege: 8.494 EUR (Projekt költség: 9.348 EUR)

A projekt 2005-ben Mobilitás Nívódíjat kapott. (A nívódíjas projekteket évente egy alkalommal választják ki.) A pályázó annyira hasznosnak ítélte meg a projektet, hogy 2006-ban újból felkért bennünket egy újabb pályázat elkészítésére, ugyanerre a konstrukcióra, és megint nyert.


2003

Megbízó: Budapest Szociális Módszertani Központ és Intézményei
Pályázati konstrukció: Equal Program
A pályázat címe: Munkaerő-piaci reintegráció a hajléktalan ellátásban (munkahely-teremtés és képzés)
Támogatás összege: 276.000.000 Ft (Projekt költség: 276.000.000 Ft)

Az Equal Program az első olyan európai uniós közösségi kezdeményezési program volt, melyben már Magyarország is részt vehetett. Célja olyan újszerű, innovatív megközelítések és módszerek kidolgozása és elterjesztése, amelyek hozzájárulnak a munkaerőpiachoz kapcsolódó hátrányos megkülönböztetés és egyenlőtlenségek megszüntetéséhez.

A pályázó Közép-Európa hajléktalan ellátásának legnagyobb intézményrendszere. A több mint 1000 fő bevonását célzó program a budapesti hajléktalanellátó rendszer teljes reformját célozta meg annak érdekében, hogy a hajléktalanok munkaerő-piaci esélyeit támogassák.

Mindössze 39 nyertes pályázat volt. A 2,5 éves projekt 2007 decemberében véget ért, de újabb források bevonásával további fél évvel meghosszabbították. Cégünk folyamatosan részt vett a projektben a megvalósítás során. Először pénzügyi szakértőként, majd a projekt belső és nemzetközi monitorjaként segítette a résztvevőket az elszámolások folyamataiban, illetve pályázatírói tréninget is tartott az intézménynek. 

Ügyfeleink

Budapest: 

Aereco Légtechnika Kft. (Poroszlay István, ügyvezető) 

AHRS EUROPE Zrt. (Rácz Attila Balázs, vezérigazgató)

Aquincumi Múzeum (Dr. Zsidi Paula, igazgató)

BKV Vasúti Járműjavító Kft. (Németh Zoltán, ügyvezető)

Budapest Bank Zrt. (Lasetzky Frigyes, bankműveleti központvezető)

Budapesti Főváros Önkormányzatának Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat (Molnár László, igazgató)

Budapest Lízing Kft. (Toldi Balázs, ügyvezető igazgató) 

Budapesti Szociális Forrásközpont (Gosztonyi Géza, igazgató)

Budapesti Szociális Módszertani Központ és Intézményei (Pelle József, igazgató) 

Budapesti Történeti Múzeum (Dr. Bodó Sándor, igazgató)

Dolhay Klinika Egészségügyi Kft. (Dr. Dolhay Balázs, ügyvezető igazgató) 

Fortis 21 Kft. (Kovács László, ügyvezető)

Fővárosi Oktatástechnológiai Központ Kht. (Szántai János, szakmai igazgató)

Fővárosi Szociális Közalapítvány (Győri Péter, kuratórium elnöke)

Geosan Kft. (Dr. Andó József, ügyvezető)

Harmónia Műhely (Fáklya Márta, műhelyvezető)

Jövőház Kht. (Pataki Zsolt, cégvezető)

Készinfó Online Kft. (Hermer László, ügyvezető)

Locust Tree Kft. (Nagy Gábor, ügyvezető)

Magyar Családterápiás Egyesület (Dr. Hardy Júlia, elnök)

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (Ferjáncz Attila, elnök) 

Magroponthu Kft. (Németh István Zsolt, ügyvezető)

Menedék Egyesület (Péteri György, gazdasági igazgató)

Menhely Alapítvány (Kártyás Irén, igazgató)

Mezítlábas Zenészek Művészcsoport (Koltai Katalin)

Motion Solutions Kft. (Kerekes Zsolt, ügyvezető)

Naplopó Kft. (Varga Pál, ügyvezető)

Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (Edvi Péter, elnök)

Összjáték Alapítvány (Iszlai Zoltán, igazgató)

Raiffeisen Bank Zrt. (Martin Melkowitsch, igazgatósági tag)

Segély Helyett Esély Alapítvány (Dr. Bezzeg Éva, képviselő)

SHL Kft. (Kiss Julianna, ügyvezető)

Solid 4D Kft. (Dr. Balogh Árpád, ügyvezető)

Számadó Közös Vállalat (Kornis György, ügyvezető)

Szamosszegi Pálinkaház Kft. (Dr. Bozsik Imre, ügyvezető)

Timp Kft. (Cseh Tibor, ügyvezető)

VSSB Vodafone Szolgáltató Központ Budapest Zrt. (Pók Tamás, pénzügyi igazgató)

Vodafone Magyarország Zrt. (Major Péter, ügyfélszolgálati igazgató)

Vojnovich-Huszár Villa Kulturális Közhasznú Egyesület (Fodor Tamás)

WESSLING Hungary Kft. (Dr. Zanathy László, igazgató)

Windland Fúvósvilág Alapítvány (Balogh Bea, igazgató)

Zöldségmag Termelő és Kereskedelmi Kft. (Krajcsovszki László, ügyvezető)

Pest megye:

Agruniver Holding Kft. (Privler Zoltán, ügyvezető)

Csuka Gabona Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Csuka Gábor, ügyvezető)

F&R Partner Kft. (Méry Ádám, ügyvezető)

Kullancs Bt. (Dr. Kapiller Zoltán, ügyvezető)

Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. (Fisher Renáta, gazdasági igazgató)

Sweetpoint Zrt. (Tóth Olivér, igazgatótanács korábbi elnöke)

Szent István Egyetem Környezetipari Regionális Egyetemi Tudásközpont (Dr. Szoboszlay Sándor)

Szerb Ortodox Egyházmegye (Göttinger Pál, főépítész)

Verena ’03 Kft. (Nemesné Juhász Krisztina, ügyvezető)

Bács-Kiskun megye:

Agrogeo Kft. (Dr. Szolnoky Győző, ügyvezető)

Altoterra Kft. (Abonyi Roland, Patyi Roland, ügyvezető)

Bács-Baromfi Kft. (Forgó Ferenc, ügyvezető)

Baromfitartó Kft. (Forgó Ferenc, ügyvezető)

Gallifarm Kft. (Forgó Gábor, ügyvezető)

Natura Tőzegbánya Kft. (Csordás Győző, ügyvezető)

Nova Scienta Kft. (Rózsa Péter, ügyvezető)

Pilze-Nagy Kft. (Nagy Adrienn, ügyvezető)

Törköly-Komposzt Kft. (Bajcsi Pál, ügyvezető)

ZKI Vetőmag Kft. (Krajcsovszki László, ügyvezető)

ZKI Zöldségtermesztési Kutató Intézet Zrt. (Laczkó Róbert, vezérigazgató)

Baranya megye:

COM-PILOT Zrt. (Strbik András, vezérigazgató)

Szuprim Kft. (Ruprech István, ügyvezető)

Békés megye:

Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona (Bagyinszki Zoltánné, intézményvezető)

Borsod-Abaúj-Zemplén megye:

Continent Inventor Kft. (Dr. Jánosa Ágnes, ügyvezető)

Hagyó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Kovács András, ügyvezető igazgató)

James and Tailor Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (Jánosa Ágnes, ügyvezető igazgató)

United Call Centers Kft. (Kerekes Zsolt, ügyvezető igazgató)

Fejér megye:

Fejér Megyei Önkormányzat Pápay Ágoston Általános Iskolája, Készségfejlesztő Speciális Szakiskolája és Diákotthona (Orbánné Molnár Anikó, intézményvezető)

Fővárosi Önkormányzat Értelmi Fogyatékosok Otthona, Tordas (Mezeiné Sánta Klára, igazgató)

Győr-Moson-Sopron megye:

ARC SYS Informatika Bt. (Varanka János, ügyvezető) 

Blaguss Agora Hungary Kft. (Szlávik Gábor, ügyvezető)

Dunakiliti Községi Önkormányzat (Szokolay Sándor, polgármester)

Hegyeshalom Nagyközségi Önkormányzat (Vince Zoltán, polgármester)

Karolina Kórház Rendelőintézet (dr. Vermes Tamás, főigazgató főorvos)

Teleki Kober Szőlőoltvány Kft. (Molnár Ákos, ügyvezető)

Visual Criminals Kft. (Éder Krisztián, ügyvezető)

Hajdú-Bihar:

Backshop Kft. (Méry Ádám, ügyvezető)

Debreceni Egyetem, Természettudományi és Technológiai Kar (dr. Barna Terézia)

R.R. Donnelley Magyarország Nyomtató és Kereskedelmi Kft. (Paulik Ágnes, HR vezető)

Heves megye:

GTG Stúdió Kft. (Képes Tamás, ügyvezető)

Kokoferm Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Dr. Kovács Tamás, ügyvezető)

Gyöngyöshalász Községi Önkormányzat (Molnár Károly, volt polgármester)

Gyöngyöspata Községi Önkormányzat (Kohári István, volt polgármester)

Jász-Nagykun-Szolnok megye:

Ponte Fejlesztő Kft. (Balla Szabolcs, ügyvezető)

QN Creative Studio Kft. (Kun Árpád, ügyvezető) 

Komárom-Esztergom megye:

Robotics Hungary Kft. (Rodé Lajos és Papp Tamás, ügyvezetők) 

Somogy megye:

Boróka Hotel Kft. (Végvári Attila, ügyvezető)

Netabo Kft. (Pető Endre, ügyvezető)

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye:

Catchclub Kft. (Bosánszky Péter Márk, Gégény Viktor, ügyvezető)

HOT & COLD THERM Kft. (Benkő Zoltán, ügyvezető)

Pomarium Satmaricum Kft. (Kiss Tímea, Rózsa Péter, ügyvezető)

RB Szolgáltató Központ Kft. (Vadócz Zsolt ügyvezető)

Vas megye:

Hétrét Kft. (Sülyi Péter, ügyvezető)

Veszprém megye:

Balatonszőlős Református Egyházközség (Sipos Csörsz Csanád, református lelkész)

Barnag Református Egyházközség (Sipos Csörsz Csanád, református lelkész)

Pannon Egyetem, Műszaki Informatikai Kar, Műszaki Kémiai Kutató Intézet (Dr. Nagy Endre)

Tótvázsonyi Református Egyházközség (Sipos Csörsz Csanád, református lelkész)

Információk

Bizonyos kérdések minden „kezdő” pályázóban felmerülnek - ezek a kérdések és rá adott válaszaink olvashatók az alábbiakban

Az Act Partner 2003 óta működik, alapítói magyar magánszemélyek.

A cég fő tevékenysége hazai és európai uniós vissza nem térítendő pályázatokkal kapcsolatos teljes körű stratégiai pályázati tanácsadás, továbbá szakértői tanulmányok készítése, üzleti és marketing tanácsadás.

Mire adhat garanciát a pályázati tanácsadó cég, és mire nem? A megalapozott szakmai tudással rendelkező pályázati tanácsadó cég garanciát tud biztosítani a projektgenerálás időszakától kezdődően egészen a záró jelentésig, és olyan szempontok figyelembevételét garantálja, amelyek hozzájárulnak a sikeres részvételhez.

Iroda: 1136 Budapest,
Pannónia utca 26. II. em. 2. (kapucsengő: Act Partner)

Telefon / Fax : +36 1 340 9124

Mobil:+36 70 608 7566, +36 70 603 7546

E-mail: iroda@actpartner.hu