layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider
Hosszú távú stratégiai együttműködés
Bővebben
layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider
Kiszámítható kockázatvállalás
Bővebben
layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider
Szinkrontolmács a forrásteremtésben
Bővebben

Pályázati forrásteremtő stratégiai tanácsadás

Az Act Partner teljes körű pályázati forrásteremtő stratégiai tanácsadást nyújt ügyfelei számára.

Hogy mit is takar ez pontosan?

Mi nem egy vagy több, önálló pályázatot írunk meg és menedzselünk le ügyfeleinknek, hanem együtt gondolkodunk velük, és évekre előre tervezünk. Cégünk abban különbözik más pályázati tanácsadó cégektől, hogy ügyfeleink stratégiai terveire a különböző pályázati elképzeléseket folyamatosan összehangoljuk és összekapcsoljuk, a minél nagyobb forrás megszerzése érdekében.

Mi partnereinkkel azonosulva, egy közösen felállított forrásteremtő koncepció mentén, bizalmi alapú szakmai együttműködés keretében működünk együtt.

Amennyiben ügyfelünk minél szélesebb körű fejlődési lehetőségekhez keres stratégiai partnert a forrásteremtésben, velünk akár több párhuzamos pályázati igényének megvalósítása is lehetséges. 

Az Act Partner minden körülményt áttanulmányozva építi fel ügyfeleinek pályázati stratégiáját, az ügyfelek igényeire alapozva és elképzelései szerint alakítva. Cégünk kizárólag a részletesen elemzett projekteket indítja el. Összeigazítjuk a projekt elképzelést a pályázati konstrukcióval, és komplex szakmai támogatást nyújtunk. Csakis akkor írjuk meg a pályázatot, ha a projektgenerálást ügyfelünk sikeresnek, a projektet megvalósíthatónak tartja, és a pályázat valóban alkalmas lesz a megfelelő forrás megszerzésére.

Cégünk a sikeres pályázatot követően is részt vesz a projektekben, mellyel garantálni tudjuk a támogatás maradéktalan lehívását. Projektmenedzsment tevékenységünk olyan átfogó szolgáltatást jelent, mely során a pályázati projektek elszámolásának minden mozzanatában részt veszünk, segítve azok megvalósítását, megkímélve ügyfeleink idejét és energiáját.

Eredményeinket tükrözi, hogy megbízóink többségében visszatérő ügyfelek, mivel együttműködésünk alapja a kiemelt, komplex minőségi szolgáltatás és a hosszú távú, kiérdemelt bizalom.

Információk

Bizonyos kérdések minden „kezdő” pályázóban felmerülnek - ezek a kérdések és rá adott válaszaink olvashatók az alábbiakban

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ut sapien eget nisl ullamcorper blandit ac ac risus. Sed sapien velit, interdum at congue quis, euismod in felis. Nulla quam nulla, scelerisque at faucibus posuere, lobortis eget lorem. 

Iroda: 1136 Budapest,
Pannónia utca 26. II. em. 2. (kapucsengő: Act Partner)

Telefon / Fax : +36 1 340 9124

Mobil:+36 70 608 7566, +36 70 603 7546

E-mail: iroda@actpartner.hu