layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider
Hosszú távú stratégiai együttműködés
Bővebben
layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider
Kiszámítható kockázatvállalás
Bővebben
layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider
Szinkrontolmács a forrásteremtésben
Bővebben

Garanciáink

Mire adhat garanciát a pályázati tanácsadó cég, és mire nem? A megalapozott szakmai tudással rendelkező pályázati tanácsadó cég garanciát tud biztosítani a projektgenerálás időszakától kezdődően egészen a záró jelentésig, és olyan szempontok figyelembevételét garantálja, amelyek hozzájárulnak a sikeres részvételhez.

Egy pályázati projekt több szereplő munkáján áll vagy bukik. Ideális esetben minden résztvevő a legjobb tudása szerint és a közösen lefektetett határidőket betartva dolgozik együtt. A pályázati tanácsadó garanciát értelemszerűen a saját munkájára, illetve az általa befolyásolható folyamatokra kínálhat.

Projektgenerálás során:

 • A projektegyeztetéseken már az adott pályázat útmutatójából felkészülten, az abban szereplő szempontok alapján veszünk részt, szakmai tanácsokat adunk. Minden esetben figyelmeztetjük a pályázó céget, ha felmerülő igényei, utasításai a pályázat tartalmi értékelésből való kizárását, vagy az ellenőrzések során a közreműködő szervezet támogatástól való elállását eredményezheti. (Ez különösen akkor fontos garancia, ha egy cégtől többen, vagy több cégtől, konzorciumban vesznek részt a projektgenerálásban, és köztük nincs folyamatos kommunikáció.)
 • A projektet előértékeljük: ez alapján tudunk dönteni arról, hogy érdemes-e beadni a pályázatot. Máskülönben nem tudunk garanciát vállalni a minimális pontszám elérésére.

Pályázat összeállítás során:

 • Amennyiben egy általunk megírt pályázatot a pályázat kiírója formai (az útmutató előírásaitól eltérő) hiba miatt nem fogad be, visszatérítjük a pályázat összeállítási díj 100%-át. (Erre még nem volt példánk.)
 • Alapvető fontosságú az időfaktor: amennyiben cégünk nem teljesít az elvállalt határidőre, és ennek következtében lesz a pályázat forráshiányos vagy már be sem fogadott, szintén visszatérítjük a pályázat összeállítási díj 100%-át.
 • Amennyiben egy általunk megírt, időben beadott és formailag megfelelt pályázatot forráshiány miatt elutasítanának, a következő évben ugyanerre a fejlesztésre megnyíló pályázati körnél ugyanezt a pályázatot térítésmentesen összeállítjuk.
 • Hiánypótlás esetén azonnal rendelkezésre állunk, ugyanis a kiíró szerv akár utólag is kérheti valamelyik dokumentum beadását. Ezekre nagyrészt rövid határidőt adnak, ezért is fontos garanciánk, hogy biztosítjuk azonnali rendelkezésre állásunkat.

Projektmenedzsment során:

 • A projektet a beadástól kezdve a Támogatási Szerződés megkötésén és a hiánypótláson keresztül egészen a záró jelentés benyújtásáig végigkövetjük. Felkészülünk a helyszíni ellenőrzésekre; a pályázó illetékeseit is felkészítjük.
 • Teljes garanciát vállalunk arra, hogy a kollektívan megkapott anyagokból a tartalmi és formai követelményeknek megfelelően, határidőben benyújtjuk az pénzügyi elszámolásokat és szakmai beszámolókat. 

Amikre nem vállalhatunk garanciát:

 • Természetesen nem találhatjuk ki a pályázó helyett a projektjét, nem kerülhetjük ki a kiírásban rögzített szempontokat és követelményeket, így nem vállalhatunk garanciát arra, hogy a megkezdett tanácsadási folyamat valóban pályázati projektté érik.
 • Nem ígérhetjük 100%-osra a pályázat megnyerését: ez az Értékelő Bizottság döntése alapján történik. Azonban mindent megteszünk, hogy a benyújtott anyag megfeleljen az elvárásoknak; nem írunk meg olyan pályázatot, amely már az előminősítés során esélytelennek látszik.
 • Amennyiben a nyertes pályázó nem tájékoztat bennünket a pályázattal kapcsolatos értesítésekről, ezzel kockáztatja a pályázatot vagy az egyes elszámolások lehívását. 

Információk

Bizonyos kérdések minden „kezdő” pályázóban felmerülnek - ezek a kérdések és rá adott válaszaink olvashatók az alábbiakban

Az Act Partner 2003 óta működik, alapítói magyar magánszemélyek.

A cég fő tevékenysége hazai és európai uniós vissza nem térítendő pályázatokkal kapcsolatos teljes körű stratégiai pályázati tanácsadás, továbbá szakértői tanulmányok készítése, üzleti és marketing tanácsadás.

Mire adhat garanciát a pályázati tanácsadó cég, és mire nem? A megalapozott szakmai tudással rendelkező pályázati tanácsadó cég garanciát tud biztosítani a projektgenerálás időszakától kezdődően egészen a záró jelentésig, és olyan szempontok figyelembevételét garantálja, amelyek hozzájárulnak a sikeres részvételhez.

Iroda: 1136 Budapest,
Pannónia utca 26. II. em. 2. (kapucsengő: Act Partner)

Telefon / Fax : +36 1 340 9124

Mobil:+36 70 608 7566, +36 70 603 7546

E-mail: iroda@actpartner.hu