layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider
Hosszú távú stratégiai együttműködés
Bővebben
layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider
Kiszámítható kockázatvállalás
Bővebben
layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider layer slider
Szinkrontolmács a forrásteremtésben
Bővebben

Cégismertető

Az Act Partner 2003 óta működik, alapítói magyar magánszemélyek.

A cég fő tevékenysége hazai és európai uniós vissza nem térítendő pályázatokkal kapcsolatos teljes körű stratégiai pályázati tanácsadás, továbbá szakértői tanulmányok készítése, üzleti és marketing tanácsadás.


Az Act Partner 2003 óta működik, alapítói magyar magánszemélyek. 

A cég fő tevékenysége hazai és európai uniós vissza nem térítendő pályázatokkal kapcsolatos teljes körű stratégiai pályázati tanácsadás, továbbá szakértői tanulmányok készítése, üzleti és marketing tanácsadás.

Ügyfélkör: gazdasági társaságok, önkormányzatok és intézményei, állami költségvetési intézetek valamint non-profit szervezetek.

Pályázati területek: vállalkozásfejlesztés, munkahelyteremtés, K+F, vidékfejlesztés, turisztika,  szociális területek, kulturális örökségvédelem.

  • Igényfelmérés
  • Célzott pályázatfigyelés
  • Stratégiai tervezés a forrásteremtésben
  • Projekt-generálás
  • Kiválasztott pályázatok összeállítása és beadása, a beadás utáni utómunkálatok (hiánypótlások, tisztázó kérdések, helyszíni ellenőrzések)
  • Pályázathoz szükséges tanulmányok készítése (üzleti- és marketingtervek, megvalósíthatósági tanulmányok)
  • Projektmenedzsment szolgáltatások (pénzügyi elszámolások, szakmai beszámolók)

Cégünk tagja a Pályázati Projektmenedzserek és Tanácsadók Országos Szövetségének, a PÁTOSZ-nak; részt vesz a szakmai szövetség munkájában. www.patosz.hu

A Tempus Közalapítványhoz benyújtott Mobilitás pályázati projektünk ("Az értelmi fogyatékosok foglalkoztatása a lakószférán kívül - integrált munkahelyek") Mobilitás Nívódíjat kapott. 

Regisztrált Tanácsadói címet szereztünk a Regionális Operatív Programok keretében meghirdetett Vállalati Tanácsadás programban, így 6 szakterületen – vállalati stratégia; szervezetfejlesztés; marketing; pénzügy-adó-számvitel; horizontális célok; ügyvitel, adminisztráció  – az ország mindegyik régiójában tanácsadást végezhetünk. Regisztrációs azonosítónk: ROP-VISTA-2013-1628.

Állandó munkatársaink létszáma jelenleg 5 fő, továbbá projektszinten rendszeresen dolgozunk együtt külső szakértőkkel.

Sarkadi Ildikó


Az Act Partner ügyvezető igazgatója és szakmai vezetője, HR szakember. 2000 óta rendelkezik tapasztalattal és rutinnal hazai, európai uniós és egyéb nemzetközi pályázatok készítésében, lebonyolításában és menedzselésében. Számos sikeres projektet hajtott végre, oktatói hátterét tekintve pedig az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának Igazságügyi szociális tanácsadó posztgraduális szakirányán „Pályázatírási technikák és gyakorlat” címmel óraadó tanár volt. Szerteágazó gyakorlatra tett szert pályázati témájú tréningek, képzések megtartásában. Nyelvismeret: felsőfokú angol.

sarkadi.ildiko@actpartner.hu

 

Molnár Szilvia


Operatív igazgató,
végzettsége: mérlegképes könyvelő, gazdasági agrármérnök. Tanulmányait a Szent István Egyetemen végezte. 2009 óta vesz részt európai uniós és hazai pályázatok készítésében, menedzselésében, pénzügyi elszámolásában. További 14 éves tapasztalata van a könyvelés, ingatlan beruházás, ügyfélmenedzsment területeken, melyeket szintén eredményesen tud kamatoztatni cégünknél. Nyelvismeret: középfokú német.

molnar.szilvia@actpartner.hu

 

Balla Tímea


Pénzügyi projekt koordinátor, végzettsége: gazdálkodás és menedzsment szakos közgazdász, közbeszerzési referens, földrajz szakos tanár. Tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán, valamint az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán végezte. Munkaterülete: hazai és európai uniós pályázatok készítése és pénzügyi elszámolása. Nyelvismeret: középfokú angol.

balla.timea@actpartner.hu

 

Vejvár Viktória


Pályázati koordinátor,
végzettsége: gazdálkodás szakos közgazdász. Tanulmányait a Károly Róbert Főiskolán végezte. 2012 óta vesz részt európai uniós és hazai pályázatok előkészítésében, pénzügyi elszámolásban. Munkaterülete: pályázati útmutatók szakmai feldolgozása, a kapcsolódó jogszabályok, pályázati mellékletek feldolgozása, adminisztrációs háttér biztosítása, hazai és európai uniós pályázatok előkészítése és pénzügyi elszámolása. Nyelvismeret: középfokú angol.

vejvar.viktoria@actpartner.hu

 

Mándi Mária


Pályázati koordinátor, végzettsége: környezetmérnök. Tanulmányait a Szent István Egyetemen végezte. Munkaterülete: pályázati útmutatók, jogszabályok szakmai feldolgozása, hazai és európai uniós pályázatok írásához és elszámolásához szükséges háttér dokumentációk elkészítése. Nyelvismeret: társalgási szintű angol. 

mandi.maria@actpartner.hu 

 

Vas Regina


Pályázati tanácsadó,
végzettsége: nemzetközi gazdaság és gazdálkodás szakos közgazdász. Tanulmányait a Nyugat-Magyarországi Egyetemen végezte. Munkaterülete: hazai és európai uniós pályázatok készítése és pénzügyi elszámolása. Nyelvismeret: középfokú angol és német.

vas.regina@actpartner.hu

 

 

(A fotókat a photomania.hu készítette.)

 

 

 

Az első személyes találkozó során részletesen átbeszéljük a pályázati szándékokat és projektelképzeléseket rövid- és hosszú távon, tájékozódunk a cég lehetőségeiről és kapacitásairól, erőforrásairól.

Bizonyos kérdések minden „kezdő” pályázóban felmerülnek - ezek a kérdések és rá adott válaszaink olvashatók az alábbiakban

Információk

Bizonyos kérdések minden „kezdő” pályázóban felmerülnek - ezek a kérdések és rá adott válaszaink olvashatók az alábbiakban

Mire adhat garanciát a pályázati tanácsadó cég, és mire nem? A megalapozott szakmai tudással rendelkező pályázati tanácsadó cég garanciát tud biztosítani a projektgenerálás időszakától kezdődően egészen a záró jelentésig, és olyan szempontok figyelembevételét garantálja, amelyek hozzájárulnak a sikeres részvételhez.

Iroda: 1136 Budapest,
Pannónia utca 26. II. em. 2. (kapucsengő: Act Partner)

Telefon / Fax : +36 1 340 9124

Mobil:+36 70 608 7566, +36 70 603 7546

E-mail: iroda@actpartner.hu